Szerves Új-Zélandi zöldkagyló kapszula

Szerves Új-Zélandi zöldkagyló kapszula

Ízületi és porcfájdalmak enyhítésére

 

Kizárólag szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló kivonatot tartalmaz, színezék-, adalék- és segédanyagok hozzáadása nélkül! Fogyasztása porckopás, csontritkulás, ízületi bántalmak esetén gyulladáscsökkentésre és fájdalomcsilla- pításra ajánlott, de sportsérülések regenerá- lására és megelőzés céljából is kiváló. Csontszer- kezet stabilizáló, csontozat szilárdító és porcépítő hatású. Megállíthatja az ízületek romlási folyamatát és hozzájárulhat az új porcszövetek növekedéséhez. Magyar termék!

 

3 890 Ft
db
További információk a termékről:

A legtöbb ember, ahogy öregszik, az ízületei és porcai elhasználódnak. Egy egészséges ízületben a porc (egy rostokkal teli, rugalmas szövetfajta) egyenletesen oszlik el és az ízületek közötti bélést biztosítja, így a csontok nem ütköznek össze. Amikor a porc elhasználódik és leépül, a csontok összesúrlódása gyulladást okoz, ami fájdalommal, duzzadtsággal és az ízületek mozgási képességének csökkenésével jár. A kiváltó okoktól függetlenül az ízületi fájdalom súlyos leépülést, gyakran rokkantságot is okozhat.

Egy Európai Unió országait vizsgáló tanulmány szerint a mozgásszervi betegségek előfordulási aránya hazánkban az egyik legmagasabb. A lakosság kb. 1%-a szenved sokízületi gyulladásban és csaknem 1 millióan kopásos ízületi betegségben. Napjainkban a mozgásszervi betegségek prevenciójában és kezelésében is a zöld kagyló készítmények bizonyultak az egyik leghatékonyabb természetes eredetű, mellékhatásoktól mentes alternatívának.

A "kagylók királynője"-ként is emlegetett Perna Canaliculus, az Új-Zéland kristálytiszta partvidéki vizeiben őshonos taréjos zöldkagyló igen gazdag glükozaminoglikánokban (GAG) és ásványi anyagokban, amelyek biztosítják, hogy az ízületek kellő mennyiségű kenőanyaghoz jussanak. A támogató szöveteket egészségesen, az ízületeket hajlékonyan és rugalmasan tartja, a csontozatot pedig szilárdítja. Növelheti a kötőszövetek, a porcok, az inak, a szalagok és az ízületi tokok rugalmasságát, így csökkenhet azok sérülékenysége. Segítheti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és növeli a csontsűrűséget. A zöldkagyló glükozaminoglikánok mellett aminosavakat, Omega-3 zsírsavakat és kovasavat is tartalmaz, amelyek csontozatot erősítő, porcot regeneráló és felépítő, valamint gyulladáscsökkentő hatásúak.

Zöldkagyló, a maorik titka

A újzélandi zöldkagyló kivonata elsőként az 1970-es évek elején került a figyelem középpontjába. Új-Zéland felfedezésekor az európai utazók csodálattal figyelték a sziget őslakosainak meglepően jó egészségi állapotát. A tengerparton élő maorik körében ugyanis szinte ismeretlenek voltak az ízületi panaszok és a reumás megbetegedések és igen magas kort éltek meg mindvégig rugalmas ízületekkel. Alapos kutatómunkát követően kiderült, hogy az őslakosok étrendjében rejlik a titok. A nagy mennyiségben fogyasztott zöldkagyló magas glükozamin tartalma ugyanis segíti a porcok egészséges működését. A maorik tradicionálisan nyersen fogyasztották és elkerülte őket az ízületi fájdalom. Ezen információk tudatában a zöldkagyló kivonata a nemzetközi tudományos érdeklődés középpontjába került, napjainkra pedig már számos kutatás igazolta, hogy az egyik leghatékonyabb, nem gyógyszernek minősülő ízületvédő étrendkiegészítő.

Glükozaminoglikánok

A zöldkagyló kiemelkedően magas (13%) glükózaminoglikán (GAG) tartalma miatt vált népszerűvé. A glükozamin természetes anyag, előállítása a tengeri állatok és rovarok kitinpáncéljából történik. Kis mennyiségben a legtöbb táplálékban jelen van, azonban igazán gazdag forrást a tengeri eredetű élelmiszerek jelentenek, azon belül is elsősorban a kagylók. Mivel a glükozamint a szervezet saját maga nem tudja előállítani (eszenciális), elengedhetetlenné válik rendszeres pótlása. Hiányában nem megy végbe porcregeneráció, az ízületek súrlódnak, mely ízületi kopáshoz vezethet.

Tudományos kutatási eredmények igazolták, hogy a glükozamin nélkülözhetetlen építőköve a normális és egészséges porcképződésnek. A szervezet a glükozaminoglikánokat az ízületi porc felépítésére használja. A glükozamin elősegíti a porc rugalmasságát és megakadályozza a porcokat károsító enzimfolyamatokat. Megindítja a porcszövetek újraképződését, egyúttal védi a meglévő porcállományt és segít helyreállítani az ízületi nedv mennyiségét az ízületekben.

Tudományos vizsgálatok támasztják alá a glükozamin kedvező hatásait: 163 térdartrózisos beteget vizsgáltak (glükozamin-szulfát-kezelésben részesültek) és azoknak a személyeknek, akik a kezelésben részt vettek 9 hónap után lényegesen enyhült a fájdalmuk, ráadásul mellékhatást sem tapasztaltak.

Néhány javaslat, hogy milyen betegségeknél lehet hatásos:

  • ízületi nedv pótlása
  • csontritkulás esetén
  • idős korban lévőknek
  • megelőzésre felnőtt korban
  • csontszerkezet stabilizálására
  • porckopás, ízületi gyulladás kezelésére
  • jelentős fizikai munkát végzők számára
  • sport eredetű sérülések gyors regenerálására


Összetétel:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban

2 kapszulában:

Zöldkagyló kivonat

800 mg

ebből GAG (glükozaminoglikánok)

16 mg

Felhasználási javaslat: 2 x 1 kapszula naponta

Minimumkúra-maximumkúra: minimum 30 napig, maximum 90 napos kúra keretében.

Kiszerelés: 60 kapszula

 OETI: 10121/2012

FACEBOOK

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási költség:

1.200 Ft

20 000 Ft feletti vásárlás esetén: INGYENES!

Várható kézbesítés:
1 munkanap!

Személyes csomagátvétel!


14 napos
pénzvisszafizetési garancia!

 

TESTTÖMEG INDEX
ORVOSKERESŐ
HÍREK

Bemutatkozás

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy az Ön számára is elérhetővé tegyük hazánk legismertebb, legjobb és méltán legnépszerűbb egészségmegörző gyógy- és wellness termékeit!
A stressz és a civilizációs betegségek sajnos mindennapjaink részévé váltak, ám a jövőben nem kell így lennie!

Elérhetőségek

Wellness Vital Kft.
1221 Budapest, Gerinc u. 109.
TELEFON: 06-20/773-7380
E-mail: egeszsegaruhaz@gmail.com
www.egeszsegaruhaz.hu - Wellness Vital Kft.
Webáruház készítés a StartÜzlettel.