- KIÁRUSÍTÁS
- VÍRUSVÉDELEM
- AJÁNDÉKCSOMAGOK
- ÚJDONSÁGOK
- EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS
- NŐI EGÉSZSÉG
- FÉRFI EGÉSZSÉG
- TERÁPIÁS TERMÉKEK
- REFORM ÉLELMISZEREK
- ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK, VITAMINOK
- FOGYÓKÚRÁS ÉS DIÉTÁS TERMÉKEK
- NATÚRKOZMETIKUMOK
- ÉKSZEREK
- SZEZONÁLIS
- BETEGSÉGEK, TÜNETEK KEZELÉSE
- SZÉPSÉGÁPOLÁS
- ALAKFORMÁLÁS
- KOZMETIKUMOK
- BABA/MAMA
- SPORT/FITTNESS
- OTTHON/HÁZTARTÁS
- EROTIKUS TERMÉKEK
- WELLNESS TERMÉKEK

Natur Tanya® - 2 db fermentált Papaya koncentrátum és Vegán Gyomorbarát Rost - Akciós
Gyomorbarát Rost:
Természetes élelmi rost indiai guarbabból. Fogyasztása nem jár gázképződéssel, bélfeszüléssel, székrekedéssel vagy hasmenéssel, mely gondokat okozna emésztőrendszeri rendellenességekben (IBS és SIBO-ban) szenvedő embereknél.
Fermentált papaya:
Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású természetes savlekötő, a gyomor- és bélpanaszok legjobb kezelője. Különösen ajánlott reflux, fekély, vastagbélgyulladás, gyomor- és bélhurut, gyomorégés, savtúltengés, IBS, Crohn-betegség kiegészítő terápiájaként. Fogyasztása megszün- teti a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltség- érzetet és puffadást, garantálja a székletet és az elfogyasztott táplálékok gyors lebontását. Megtakarítja a bélfalakat, így a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből. Javítja az emésztést, erősíti a gyomrot. Támogatja az immunrendszert és a bélflórát, elősegítheti az általános jó közérzetet. Íze különlegesen finom.
Hűségpont (vásárlás után): 123
2 munkanap (2025. május 13., kedd)


További információk a termékről:
Gyomorbarát Rost:
Régóta keresel olyan rostokat, amelyek nem puffasztanak, nem okoznak gyomor-bélrendszeri panaszokat, biztonságosan alkalmazható és megbízható forrásból származnak? Mi ezt most elhoztuk Neked!
A szervezetünkben csak lassan és főként a bifidobaktériumok által fermentálódó gyomorbarát rost, azonnal oldódik vízben, nincs gélképző tulajdonsága, teljesen szagtalan és íztelen. A gyomorbarát rost a Monash Egyetem LOW FODMAP* tanúsítványával rendelkezik, ezért fogyasztása puffadás, görcsök és gáztermelés nélküli, ami más rostoknál jellemző.
A Gyomorbarát Rost vízoldékony, vízben oldódó rost
Az indiai guarbab gyomorbarát rost, úgynevezett agglomerációs technológiával előállított por. A folyadékágyas agglomerálás során a részecskék között hidak alakulnak ki, mely lehetővé teszi, hogy a víz a részecskék között áramoljon. Az agglomerálás növeli a részecskék méretét és porozitását, így javul a diszperzió és az oldhatóság. Más szóval az agglomerálás folyamata során javul a por minősége, mivel növekszik a részecskeméret, és ez olyan port eredményez, mely sokkal jobban oldódik. A vízben feloldott por pedig teljesen átlátszó végterméket eredményez.
Az előállítási folyamatok, a hidrolizáció lehetővé teszik, hogy vízben gyakorlatilag teljesen fel tudjon oldódni a por, nincsen gélképző tulajdonsága, nem sűrűsödik be, nem duzzadó rostról beszélünk, nincs vízmegkötő tulajdonsága.

MILYEN FOLYADÉKOKKAL, ÉTELLEL KEVERHETEM EL A PORT?
A vegán gyomorbarát rost, íztelen, szagtalan. Folyadékokhoz adva teljesen feloldódik. Adhatják élelmiszerekhez és italokhoz anélkül, hogy megváltoztatná az ízüket, aromájukat vagy textúrájukat.
ételbe keverve ---------------------------► nem befolyásolja annak ízét és állagát
hőstabil, ezért----------------------------► forró kávéba, teába, italba is elkeverhető
savstabil, ezért---------------------------► gyümölcslébe, például narancslébe is elkeverhető
szénsavas italok -------------------------► nem javasolt, megnehezítheti a rost oldódását
Stabil és oldható különféle PH-szinteken, amelyek az élelmiszerekben megtalálhatóak, ellenálló a sónak, a magas nyomásnak és az emésztőenzimeknek.
Felhasználási javaslat: Naponta 5 g (kb. 1 teáskanál) por, lehetőleg reggel, kb. 2,5 dl vízzel, elfogyasztva vagy ételhez (pl. joghurt), smoothie-hoz hozzáadva. Használja kedvenc receptjéhez, sütéshez, főzéshez egyaránt. Hő-, és savstabil, ezért forró teában, kávéban, gyümölcslében is elkeverhető, közben megtartva az eredeti rosttartalmát. A port hozzáadva ételhez vagy folyadékhoz nem változtatja meg annak ízét vagy állagát.
Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. Hosszú távon keresztül is biztonságosan fogyasztható. A termék használatakor hozzászokás nem alakul ki.
Összetevők: enzimatikusan fermentált guarbab [Cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub] kivonat 4:1. 1Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Fermentált papaya:
Az egyensúlyát vesztett gyomornak, beleknek és a vitalitás fokozására.

A PAPAYA KONCENTRÁTUM rendkívüli hatékonyságát a benne található közel száz enzim adja. Ezek közül különösen fontos a papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során termelődő Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok. A papain enzim saját tömegének 35-szörösét kitevő állati fehérje lebontására képes. A papain felszabadítja a fehérjék építőköveit, az aminosavakat, ez csökkenti az emésztetlen fehérjék rothadási folyamatait és így jó hatású az immunrendszerre is. A papain enzim kiválóan alkalmas a bélfalak megtisztítására minden nem oda való anyagtól (nyálkáktól, elhalt szövetektől). Az emésztési tranzit idő lerövidülésével csökken a szervezetben a zsír felhalmozódásának és a méreganyagok felszívódásának a lehetősége is. Nem csak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálékok „szakszerű”, gyors lebontását is. Az emésztési folyamatok intenzitásának támogatása révén a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.
Kifejezetten ajánlott reflux, akut és krónikus nyelőcső gyulladás, gyomor- és bélhurut, IBS, fekélyes vastagbélgyulladás, székrekedés, Crohn-betegség ellen, ill. kiegészítő terápiájaként. Különösen hatékony ideges étvágytalanság, gyomor túlérzékenység esetén vagy ha zavar mutatkozik a gyomormozgások körül, mint ideges hányás, böfögés, kérődzés során. Fogyasztása megszünteti a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzetet és puffadást. Támogatja az immunrendszert és elősegítheti az általános jó közérzetet.
Az erjesztett Papaya hatása:
Az erjesztett papaya enzimek- ben és hasznos bélbaktériumok- ban gazdag koncentrátumot ad, amihez antioxidánsokban dús Nonit adnak. Az erjesztett papayában, az erjesztés során (ami körülbelül 3 hónapig tart) termelődik a Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbak- térium. Ezek a bélbaktériumok a papaya enzimeivel és a hozzá- adott Nonival együtt felerősít- hetik a papajában található enzimek antibakteriális, gyulla- dáscsökkentő és immunvédő hatását. Az így kapott kellemes ízű koncentrátum erősítheti a gyomrot, táplálja a bélsejteket, javíthatja az emésztést, növelheti a tápanyagok felszívódását. Megtakarítja a bélfalakat, támogatja a bélflórát. Természetes savlekötő, így kitűnően alkalmazható gyomorégés, reflux, gyomorfekély és a gyomor elnehezedés érzése ellen. Fehérje- és zsírbontó, emésztésben résztvevő szervek regenerálója és méregtelenítője. A rendszertelen étkezés és a pszichológiai stressz hatásait is enyhíti.

A növény leírása: A dinnyefát trópusi területek gazdag talaján termesztik. A mintegy 10 m magas fa tetején a levelek egy csokorban helyezkednek el. Az apró, zöldes színű porzósvirágok a levelek hónaljában ülnek. A nagyobb termős virágok önállón vagy kettes-hármas csoportokban a törzs felső részén találhatók. Termése nagy, 20-30 cm-es, érett állapotban narancssárga bogyótermés, amely 5 kg-ot is nyomhat. A dinnyefa lombkoronájával és fürtökben csüngő termésével a pálmafára emlékeztet, kétlaki növény. A szára húsos és egyenes, általában 15-20 cm átmérőjű, a belseje pedig általában üres.
A papaya gyümölcs alakja hasonlít a dinnyére, kérge sima és keskeny, zöld színű, ha még éretlen, érett állapotban pedig narancsos-sárga. A gyümölcs pépje puha és lédús, az érett gyümölcs íze édes és aromás. Belsejében számtalan mag található, amit zselészerű réteg védelmez. A termésből származó papayatejet a még fán lévő, éretlen gyümölcs lecsapolásával, bemetszésével nyerik. Miden egyes gyümölcsből mintegy 10 g tej nyerhető, amelynek 20%-a porrá szárított nyers papain lesz. A papaint tabletta, kapszula, kenőcs és különféle gyógykészítmények formájában alkalmazzák.
Összetétel: Papaya (Carica papaya) gyümölcs fermentum, gyümölcscukor, Noni (Morinda citrifolia) gyümölcslé, kálium- szorbát, szodium-benzoát, ananászlé, papaya gyülöcspép, természetes ananász aroma, citromsav.
Felhasználási javaslat: 30 ml naponta, két részletben az étkezések előtt. 30 ml koncentrátum tartalmaz 25,5 ml erjesztett papaya gyümölcsitalt és 1,5 ml Noni gyümölcsitalt. Felbontás után a készítményt hűtőben tároljuk és 5 héten belül fogyasszuk el.
Minimumkúra-maximumkúra: Mindig a probléma foka és az életmód a meghatározó, de általános kúraidejének minimuma 3 palack tekinthető, azaz 50 nap, egy teljes kúraidő pedig 160 nap, azaz 10 palack.
Kiszerelés: 500 ml/16 napi adag
OETI: 7270/2010
A kategória további termékei:
Ajánlott termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
