Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
    Hírlevél feliratkozás
    Vezetéknév: 
    Keresztnév: 
    E-mail: 
    Biztonsági kód: 
    Gépelje be a biztonsági kódot:

    Feliratkozás

    Termékek
      BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
      PARTNEREINK
      Himalája só

      Himalája só

      A himalája só a kősó és a tengerisó kiváló alternatívája ételek ízesítéséhez, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag. Vegyszer- és adalékanyag-mentes. Energizál, semlegesít és salaktalanít, támogatja a szervezet öngyógyító erejét, így mindennemű betegségre pozitív hatással bír.

      500g/1000g kiszerelésben kapható

      Hűségpont (vásárlás után): 4

      390 Ft
      A választott opciók feláraival növelt ár!
      Várható szállítási idő:
      2 munkanap (2022. január 25., kedd)
      A szállítási idő RAKTÁRON lévő termékeknél általában 2-3 munkanap. AJÁNLATKÉRÉS esetén akár 1 hét is lehet vagy tartósabb készlethiány! Kérjük ennek figyelembevételével rendeljen!

      További információk a termékről:

      A Himalája só, a Föld érintetlen területéről származó, kézzel kitermelt őssó. Gazdag (84-féle!) ásványi anyag tartalmánál fogva, tökéletesen illeszkedik lúgosító, diétás, és Paleo étrendbe is. A sók gyémántja. Kristálytiszta, szabályos és tökéletes kristályszerkezettel. A ma ismert Himalája só a 250 millió évvel ezelőtt létezett Tethys ősóceán maradványa. Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződés mentes területről származik.

      Ez az ősi víz a Nap ereje miatt száradt ki, hátrahagyva az élet kialakulásában részt vevő ásványi anyagok lényegét – magát a sót. A jellegzetes narancsos, rózsaszínes, helyenként kristályfehér színe az évmilliókon át tartó enorm nyomásnak, illetve a vasoxidnak köszönhető.

      A föld mélyén érintetlenül formálódó Himalája őssót óvják az szennyeződésektől: ma is kézzel bányásszák, tisztítják, szárítják, majd osztályozzák szín és tisztaság szerint. A legtisztább részeket mossák, majd kézi erővel kisebb darabokra aprítják, így jön létre a darabos fürdősó, az őrölhető só, majd a sószórókba való finom asztali só.

      A nemesség évszázadokig becsben tartotta értékes finom íze miatt. A sót a Salt Range hegységben bányásszák. Sok évig luxuscikknek számított. Régen olyan értékes volt, mint az arany; 1:1 arányban kereskedtek vele. Tökéletesen alkalmazható sótörőbe!

      Kerülje a konyhasót! A normál konyhasó finomított. A készítése során alkalmazott tisztítási folyamat mélyen beleavatkozik az anyag szerkezetébe. A nátrium-kloridot fehérítik, hogy a vásárlók elvárásának megfelelően hófehér legyen. A konyhasó tehát egyáltalán nem az a tiszta só, aminek hinné: tartósítószert és segédanyagokat is tartalmaz.

      Felhasználási javaslat: Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Sütéshez, főzéshez, kész ételekhez a napi szükséges sómennyiség szerint (0,2 g). Ivókúrához: 26 %-os oldatából 1 teáskanállal adj 2 dl tiszta vízhez, amelyet reggel, étkezés előtt kell meginni.

      Fürdőkúrát is készíthetünk belőle

      Fürdőkúrához: egy normál (220 liter űrtartalmú) kádhoz 1 kg Himalája só. 26 %-os oldatából legfeljebb 4 liter adagolható egy átlag méretű kádhoz.

      Kiszerelés: 500 és 1000 g

      A Himalaya só nem mesterségesen fehérített só, hozzáadott anyagokat nem tartalmaz!

      Összetevők: 100% Himalája só.

      Ajánlott termékek:

      Kapcsolódó termékek:

      Vásárlói vélemények:

      Kérdések és válaszok:

      KÖVESSEN MINKET!

      Utoljára megtekintett
      GLS CSOMAGKERESŐ
      Kosárba

      Kosárba helyezve

      Betöltés...

      ...
      Hiba

      Sikertelen művelet

      Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.