Barion Pixel
  Ajánló

  Hírlevél feliratkozás
  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  Termékek
   BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
   PARTNEREINK
   Natúr Tanya Multi 55 Fermentált Multivitamin

   Natúr Tanya Multi 55 Fermentált Multivitamin

   Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamin 55 féle koncentrált hatóanyag, 36 fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 vitamin, ásványi anyag

   Hűségpont (vásárlás után): 40

   4 025 Ft
   A választott opciók feláraival növelt ár!
   Várható szállítási idő:
   2 munkanap (2024. július 26., péntek)
   A szállítási idő RAKTÁRON lévő termékeknél általában 1-2 munkanap. ELÉRHETŐ státusz esetén akár 2-5 munkanap is lehet.

   További információk a termékről:

   MULTI 55 – FERMENTÁLT MULTIVITAMIN

   A Natur Tanya® Multi 55 tudatosan fejlesztett, fermentált multivitamin komplex. Összesen 55 koncentrált hatóanyaggal, melyből 36 féle fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 féle vitamin és ásványi anyag. A formula szabadalommal védett, 4 lépcsős fermentációs technológiával készül, az összetevők között megtaláljuk a világszabadalommal védett bioaktív folátot, a kelátolt vasat és a K2-vitamint, az algából származó, növényi D3-vitamint és antioxidánsokat1

   • INNOVATÍV FERMENTÁLT MULTIVITAMIN 
   • 4 LÉPÉSES BIOTRANSZFORMÁCIÓS FERMENTÁCIÓS TECHNOLÓGIA 
   • 8 HITELESÍTETT LOGÓ, 3 VILÁGSZABADALOM 
   • 55 FÉLE KONCENTRÁLT HATÓANYAG
   • 36 FÉLE FERMENTÁLT, LIOFILIZÁLT ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, GYÓGYNÖVÉNY  
   • 19 FÉLE VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG
   • VEGÁN, NEM TARTALMAZ ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐT
   • JÓDMENTES, GLUTÉN ÉS LAKTÓZMENTES TABLETTA
   • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET ÉS AROMÁT 
   • FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 
   • NAPI 1 

    Natur Tanya Multi 55 tudatosan fejlesztett, fermentált multivitamin komplex

   „A legnagyobb ajándék, amit családodnak és a világnak adhatsz az, ha egészséges vagy.” – Joyce Meyer

   KIKNEK ÉS MIKOR AJÁNLJUK A NATUR TANYA® MULTIVITAMINT?

   1. Mindenkinek az év bármely napján, akik mindössze egy tablettával egyszerre 55 féle hatóanyagot szeretnének bevinni a szervezetükbe a mindennapi vitamin és ásványi anyag pótlás céljával
   2. Azoknak, akik az immunrendszerük egészséges működését támogatnák
   3. Hideg, téli időszakokban, az immunrendszer támogatásához
   4. Betegség utáni lábadozáskor
   5. Tavaszi fáradtság, levertség esetén
   6. Idősebb korosztálynak, a tápanyagok csökkent mértékű felszívódása esetén
   7. Sportolóknak, megnövekedett fizikai aktivitás esetén
   8. Kiegyensúlyozatlan, egyoldalú és rendszertelen táplálkozás esetén
   9. Azoknak, akik komplex multivitamin-multiminerália készítményt keresnek, vegán, laktóz és gluténmentesen, hosszú távon is biztonságos fogyasztás mellett, amit független, akkreditált labor is megerősít
   10. Azoknak, akik olyan komplex multivitamint keresnek, ahol a vitaminok és ásványi anyagok fermentált zöldséggel, gyümölccsel és gyógynövénnyel is kiegészülnek

   36 FÉLE FERMENTÁLT, LIOFILIZÁLT ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, GYÓGYNÖVÉNY 

   36 féle fermentált, liofilizált zöldség, gyümölcs, gyógynövény

    

   NATUR TANYA® MULTI 55 - 4 LÉPÉSES FERMENTÁCIÓ - BIOTRANSZFORMÁCIÓS TECHNOLÓGIÁVAL!

   A Natur Tanya® MULTI 55 vegán multivitamin összesen 36 féle természetes, fermentált és liofilizált zöldséget, gyümölcsöt, gyógynövényt tartalmaz. 

   Az előállításuk egy 4 lépcsős, úgynevezett merítéses fermentációs folyamat során történik (különböző mikroorganizmusok segítségével), amely néhány hetet vesz igénybe. A folyamat során kedvező irányban változnak a zöldségek és gyümölcsök beltartalmi értékei.

   MULTI 55 - 4 lépéses fermentáció, biotranszformációs technológia

   19 FÉLE VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG, KÖZTÜK VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT ÖSSZETEVŐKKEL

   VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT MIKRONUTRIENSEK/MIKROTÁPANYAGOK

   • Termékünk világszabadalommal védett biológialiag aktív és a legújabb, 4. generációs Quatrefolic® folátot (US szabadalomszám 7,947,662) tartalmazza, amelyet szervezetünk további biológiai átalakítás nélkül tud felhasználni.  
   • A világszabadalommal védett összetevők közül, az Abion™ Ferrochel™ vas-biszglicinát (US szabadalomszám 7,838,042) egy jól tolerálható vasforma, mely nem okoz gyomorpanaszokat.
   • Az általunk használt világszabadalommal védett vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407) pedig, természetes, Bacillus subtilis natto által fermentált, menakinon-7 forma, >99% all-transz K-vitamin tartalommal.
   19 féle vitamin és ásványi anyag, világszabadalommal

   MIT JELENT A FERMENTÁLÁS?

   Az élelmiszerek fermentálása egy erjesztési folyamat, amelyet számos népcsoport már évszázadok óta végez. Ilyen a keleti kultúrából például a japán miso leves, vagy a koreai kimchi, de nem kell ennyire messze mennünk, a hazai savanyított zöldségfélék is az egészséges táplálkozás részét képezik.

   • A fermentáció kiváló módja a cellulóz lebontásának, amely javítja a tápanyagok tartalmát és biológiai hozzáférhetőségét. Ezenkívül javítja az aminosav- és vitaminösszetételt, valamint az ásványi anyagok biológiai hozzáférhetőségét.
   • A fermentáció során a mikroorganizmusok a szénhidrátokat alkoholokká és széndioxiddá vagy szerves savakká alakítják. Az erjesztés az előemésztés egy formája, mert a folyamat az összetevőket könnyen felszívódó aminosavakká, és polifenolokká bontják.
   • A növények vagy gyógynövények kiváló hatóanyagtartalommal rendelkeznek, de hasznosulásuk kérdéses a növényi összetevők nehéz emészthetősége miatt. A fermentáció a cellulóz lebontásának is remek módja, mert javítja a biológiai hozzáférhetőséget.

    Mit jelent a fermentálás?

   A FERMENTÁLÁS BÉLBARÁT FORMÁT EREDMÉNYEZ, SZÍNESÍTVE A BÉLMIKROBIOMOT. A FERMENTUMBAN KÖNNYEBBEN EMÉSZTHETŐVÉ VÁLNAK AZ ÖSSZETEVŐK, AMI MAGASABB BIOHASZNOSULÁSSAL PÁROSUL.

   MIT JELENT A LIOFILIZÁLÁS?

   A liofilizálás magyarul fagyasztva szárítást jelent, amely valójában egy vízelvonó eljárás. A technológia alkalmazása révén a zöldségeket és gyümölcsöket úgy szárítják ki, hogy a jéggé fagyasztott vizet vákuumban, enyhe melegítéssel elpárologtatják belőle. Ez a módszer azért előnyös, mert a termék szerkezete, íze és élvezeti értéke a lehető legkevésbé sérül.

   Történelme az inkákhoz nyúlik vissza, akik magas hegyekben tartósították hasonló módszerrel a terményeiket, kihasználva az alacsony légnyomást, és az éjszakai fagyokat. Az első dokumentált fagyasztva szárítást 1890-ben végezte Altmann szerv darabokon. A technológia ipari méretű alkalmazása csak a II. világháború alatt terjedt el, amikor penicillin és vérplazma tartósítására használták, majd az 50-es- 60-as években már az élelmiszeriparban is elterjedt az alkalmazás.

    

   Mit jelent a liofilizálás?
    

   A MIKROBIOM ÉS AZ IMMUNRENDSZER KAPCSOLATA

   A gyomor-bél rendszer egy rendkívül összetett és sokszínű mikrobális közösséget rejt, amelynek összetétele egyénenként változik, olyan egyedi akár az ujjlenyomatunk. A bél mikrobioma nem csak az emésztésben és a kórokozók elleni védekezésben vesz részt, de szoros egymásra oda vissza ható kölcsönhatásban van a bél nyálkahártya immunválaszával, és eközben az immunrendszer is támogatja a bél baktériumflóráját.

   A fermentáció által a gyümölcsökben és zöldségekben található értékes összetevők felerősödnek, hogy még inkább támogassák a bélbaktériumok egyensúlyát. Ezekre a komplex, egymásra oda-vissza ható folyamatokra utal a köznyelv amikor azt mondja, hogy immunrendszerünk 70%-a a belekben található.

   MIT ÉRDEMES MÉG TUDNI A NATUR TANYA® MULTIVITAMINRÓL?

   • A Natur Tanya® Multi 55 multivitamint úgy alkottuk meg, hogy a természetes forrásból származó vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségben, egymás felszívódását és hasznosulását segítve legyenek jelen egy készítményben. Így a multivitamin komplex alkalmazása remek kiegészítése lehet az egészséges életmódnak, a túladagolás veszélye nélkül.
   • 8 hitelesített logóval ellátott termék, napi adagja mindösszesen 1 filmtabletta. 1A riboflavin, az E -vitamin, valamint a szerves cink, a réz és a mangán antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az A-, a B6-, a B12-, a C-, a D-vitamin, a folát, a cink, a vas, a réz hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. 
   • A jódmentes formula, főként szerves ásványi anyagokat tartalmaz, az aktív B2-vitamin nátriumsójával (riboflavin-5’-foszfát nátriumsója) dúsítva. A Quali®-A Quali®-B, a Quali®-C, és Quali®-E vitaminok minőségi alapanyagokból, fenntartható, nyomon követhető, és megbízható gyártásból származnak.
   • Natur Tanya® MULTIVITAMIN, B12-ben gazdag formula, amely rendszerint csak állati eredetű élelmiszerekben található (néhány kivétellel), ezért vegánok és vegetáriánusok számára is ideális választás.
   • Tudatosan döntöttünk a vegán multivitamin formulázásnál az alga a d3-vitamin mellett.
   • A tablettát színtelen bevonattal láttuk el a könnyebb lenyelés érdekében, valamint nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát.

   ALGÁBÓL, NÖVÉNYI FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ JÓL FELSZÍVÓDÓ ÉS FENNTARTHATÓ D3-VITAMIN

   D3-vitamin képződik napfény hatására a bőrünkben, leginkább állati eredetű élelmiszerekben található, remek forrásai például a halak, melyek D-vitamin tartalmukat mikroalgákból nyerik. Ezek az algák a víz felszínén élnek és D-provitaminból, napsugárzás révén szintetizálódik bennük D-vitamin. A mikroalgák D-vitamin tartalma augusztusban a legmagasabb, ezért akkor gyűjtik be őket.

   Amellett, hogy az alga D3-vitamin alkalmas a vegánoknak és vegetáriánusoknak az alapanyag 100%-ban fenntartható és nyomon követhető, amit a minőség és tisztaság teljes ellenőrzése jellemez. Az állati eredetű D-vitaminokkal szemben, amit juhgyapjúból vonnak ki, a gyártási eljárás nem alkalmaz szintetikus anyagokat, oldószereket és rovarirtószereket.

   Az előállítás rendkívül alacsony energiájú folyamat, és könnyen méretezhető, mivel az algák nagyon gyorsan növekednek. Sőt mit több, az „algahulladékot” a következő növesztési körben újra lehet hasznosítani, ami hozzájárul a folyamat hatékonyságához.

   A D-vitamin hozzájárul:

   • a kalcium felszívódásához, és ezzel a vér normál kalcium szintjéhez
   • a normál csontozat és fogazat fenntartásához
   • a normál izomműködéshez
   • az immunrendszer normál működéséhez
   • a normál sejtosztódáshoz
   • Takeuchi A., Okano T., Tanda M., Kobayashi T. (1991). Possible origin of extremely high contents of vitamin D3 in some kinds of fish liver. Comp. Biochem. Physiol. A 100, 483–487 
   • Sunita Rao D., Raghuramulu N. (1996a). Food chain as origin of vitamin D in fish. Comp. Biochem. Physiol. A 114, 15–19
   7-multi-55-fermentalt-multivitamin-szines-futo-holgy-ur.jpg
    

   NATUR TANYA® MULTI 55 ÉS FENNTARTHATÓSÁG

   Fontos számunkra, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akik fenntartható, minőségi és nyomon követhető gyártástechnológiával előállított alapanyagok biztosítása mellett, biológiai lábnyomuk csökkentésén munkálkodnak. 

   A DSM vezető szerepet vállal az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentésében. Vállalták, hogy legkésőbb 2030-ra a villamos energiánk 75%-át megújuló forrásokból fedezik, illetve, hogy a lehető legkorábbi lehetőségnél ez az arány 100% legyen, keresik a megújuló energiaforrások szélesebb körű felhasználásának új lehetőségeit - pl. biomassza hulladékból előállított gőz.

   A NATUR TANYA® MULTI 55 FERMENTÁLT MULTIVITAMIN KIVÁLÓ ALTERNATÍVA A MINDENNAPI VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG PÓTLÁSRA.

   TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSAINK AZ UTÓBBI ÉVEK FOLYAMÁN JELENTŐSEN ÁTALAKULTAK

   Előtérbe kerültek a kényelmi termékek, illetve a lakosságra a szénhidrát dús táplálkozás lett a jellemző. Emellett az egészséges táplálkozás híveinek sincs könnyű dolguk. A termőtalaj minőségének csökkenése, illetve a nemesítések miatt a zöldségekben és gyümölcsökben bizonyos vitaminok és ásványi anyagok csökkenő tendenciát mutatnak.

   Nincs ez másként a húsok és halak minőségével sem. A szabad tartásból származó húsok ritkaságnak számítanak és drágábbak, a húsok és húskészítmények nagyrészt nagyüzemi körülmények között tartott állatok húsából származik, ami szintén nem kedvező tápanyagtartalmuk szempontjából.

   A stresszes életmód, kialvatlanság, károsszenvedélyek és az erős UV sugárzás is rossz hatással vannak a bevitt mikrotápanyagok hasznosulására. A fenti okok miatt kerül fokozottan előtérbe életmódunkra és táplálkozásunkra való fokozott odafigyelés.

   • Darmon N, Darmon M, Maillot M, Drewnowski A. A nutrient density standard for vegetables and fruits: nutrients per calorie and nutrients per unit cost. J Am Diet Assoc. 2005 Dec;105(12):1881-7. doi: 10.1016/j.jada.2005.09.005. PMID: 16321593.
   • Davis DR, Epp MD, Riordan HD. Changes in USDA food composition data for 43 garden crops, 1950 to 1999. J Am Coll Nutr. 2004 Dec;23(6):669-82. doi: 10.1080/07315724.2004.10719409. PMID: 15637215.
   • Lin, C. Y., Kuo, H. Y., & Wan, T. C. (2014). Effect of Free-range Rearing on Meat Composition, Physical Properties and Sensory Evaluation in Taiwan Game Hens. Asian-Australasian journal of animal sciences27(6), 880–885. https://doi.org/10.5713/ajas.2013.13646

   GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉGFOGYASZTÁSI SZOKÁSOK EURÓPÁBAN

   A WHO becslései szerint az európai régió több mint felében a napi gyümölcs és zöldség fogyasztás nem éri el az ajánlott napi 400g-ot. Az országok harmadánál az átlagbevitel 300g-nál is kevesebb. 

   Általános tendencia, hogy Észak Európából dél felé haladva nem csak a hőmérséklet, de a gyümölcsfogyasztási kedv is nő. Például, Finnországban az átlagos ellátás 195 g/fő naponta, ami 71 kg/fő/év aránynak felel meg, míg Görögországban egy ember naponta átlagosan 756 gramm zöldséget fogyaszt (276 kg/fő/év).

   AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ALAPJA A MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS FOGYASZTÁS

   A gyümölcs és zöldségfogyasztás fontosságát a Dietetikusok Országos Szövetsége is kiemeli Okostányér kiadványán. 
   forrás: https://mdosz.hu/uj-taplalkozasi-ajanlasok-okos-tanyer/
   Az egészséges táplálkozás alapja a megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs fogyasztás
   • Egészséged megőrzése szempontjából fontos, hogy napi étkezéseid felét gyümölcsök és zöldségek tegyék ki, lehetőleg friss és minél változatosabb formában.
   • Ez naponta minimum 400g zöldséget és gyümölcsöt jelent, több étkezésre felosztva. Alacsony vitamin és ásványi anyag, illetve magas keményítő tartalma miatt a burgonya nem számítható bele a napi zöldségbevitelünkbe.
   A Multi 55 fermentált multivitamin 8 hitelesítő logója

   Quali® is a trademark of DSM. www. qualityforlife.com

   Quatrefolic®, vitaMK7® are registered trademarks of Gnosis S.p.A.

   Albion™, Ferrochel™, TRAACS™ are trademarks of Albion Laboratories, Inc.

   LABORBAN BEVIZSGÁLT, GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES MULTIVITAMIN

   Natur Tanya® MULTI 55 független, akkreditált laborban bevizsgált készítmény, minden esetben MEGFELEL AZ EURÓPAI UNIÓS EGYSÉGES SZABÁLYOZÁSNAK, a határértékek alatt marad, ezért lisztérzékenység (cöliákia) és laktózintolerancia esetén is alkalmazható. 

   A gluténmentességre vonatkozó jelenleg érvényben levő határértéknek nemhogy megfelel a termék gluténtartalma, hanem FELE annak, kimutatási határ alatt van. De ha ez nem lenne elég, a laktóztartalom TIZEDE a vonatkozó határértéknek, számszerűsítve ez 0,01 g laktóz/100 g terméket jelent.

   • Laktóztartalom alkalmazott vizsgálati módszer: B-LAC-GC
   • Gluténtartalom alkalmazott vizsgálati módszer: B-AGT-ELI

   A termék hosszú távú alkalmazása is biztonságos. A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 9001:2015 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. 

   Nettó tömeg: 39 g (30 db) 

   Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), magnézium-citrát, fermentált zöldség, gyümölcs, és gyógynövény porkeverék; csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), L-aszkorbinsav készítmény, magnézium-oxid, DL-alfa-tokoferil-acetát készítmény, cink-biszglicinát, vas(II)-biszglicinát készítmény, nikotinamid, mangán-glükonát, színtelen bevonat [tömegnövelő szerek (hidroxipropil-metil-cellulóz, hidroxipropil-cellulóz), nedvesítőszer (glicerin)], kalcium-D-pantotenát, réz(II)-glükonát, fényezőanyag (zsírsavak), retinil-acetát készítmény, riboflavin-5'-foszfát nátriumsója, kolekalciferol készítmény (alga eredetű), piridoxin-hidroklorid, K2-vitamin (menakinon-7) készítmény, tiamin-mononitrát, cianokobalamin készítmény, (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin só; króm(III)-pikolinát, D-biotin.

   Adagolási javaslat: Napi 1 filmtabletta, lehetőleg étkezés előtt, bő vízzel lenyelve. 

   Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. 

   Adagok száma a termékben: 30

    

   Hatóanyagok a napi adagban

   1 filmtablettában

   FERMENTÁLT, LIOFILIZÁLT ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, ÉS GYÓGYNÖVÉNY PORKEVERÉK (alma, sárgarépa, fehér eper, retek, ananász, narancs, citrom, cékla, aszalt szilva, szilva, maracuja, görögdinnye, goji bogyó, grapefruit, szőlő, őszibarack, acerola, tőzegáfonya, eper, málna, cseresznye, arónia, feketeribizli, egres, fekete áfonya, körte, gránátalma, banán, papaya, lychee, sárgadinnye, paradicsom, spárga, jujuba, egybibés galagonya, brokkoli)

    

    

   100 mg

   A-vitamin (Quali-A®)

   800 μg (2666,4 NE**)(100%*)

   Vegán D3-vitamin (alga eredetű)

   5 µg (100%*)(200 NE**)

   E-vitamin (Quali-E®)

   12 mg (100%*)

   Természetes, fermentált K2-vitamin

   (menakinon-7) (vitaMK7®világszabadalommal védett

   15 µg (20%*)

   C-vitamin

   80 mg (100%*)

   B1-vitamin (tiamin) (Quali-B®)

   1,1 mg (100%*)

   B2-vitamin (riboflavin) (Quali-B®)

   1,4 mg (100%*)

   B3-vitamin (niacin) (Quali-B®)

   16 mg (100%*)

   B6-vitamin (piridoxin) (Quali-B®)

   1,4 mg (100%*)

   Folát (Quatrefolic® bioaktív (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból) világszabadalommal védett

   200 µg (100%*)

   B12-vitamin (cianokobalamin)(Quali-B®)

   3,75 µg (150%*)

   B7-vitamin (biotin) (Quali-B®)

   50 µg (100%*)

   B5-vitamin (pantoténsav)(Quali-B®)

   6 mg (100%*)

   Magnézium (magnézium citrátból és magnézium-oxidból)

   60 mg (16%*)

   Szerves vas (Albion™ Ferrochel™ vas-biszglicinátból) világszabadalommal védett

   5 mg (35,71%*)

   Szerves cink (cink-biszglicinátból)

   10 mg (100%*)

   Szerves réz (réz-glükonátból)

   1 mg (100%*)

   Szerves mangán (mangán-glükonátból)

   1 mg (50%*)

   Szerves króm (króm-pikolinátból)

   20 µg (50%*)

   *NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. 
   Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g **NE: Nemzetközi egység

   Quatrefolic®, vitaMK7® are registered trademarks of Gnosis S.p.A.
   Albion™ is trademark of Albion Laboratories, Inc. 

   Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

    

   • A termék 10 éves kortól alkalmazható (gyermekeknél előforduló nyelési nehézségek miatt)
   • A termék nem alkalmazható vérhígítók használata esetén
   • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
   • A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában

   OGYÉI ny.sz: 30227/2022

   Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

   A kategória további termékei:

   Ajánlott termékek:

   Vásárlói vélemények:

   Kérdések és válaszok:

   Webáruház értékelés

   www.egeszsegaruhaz.hu

   5

   Két napja használom a terméket, eddig kiváló, rendelés gyors.

   Fischer Szilvia
   Szeged

   Nagyon jó

   Zosa Erik
   Matranovak rózsa út 30

   Több alkalommal rendeltem. Gyors, korrekt kiszolgálás. Meg vagyok elégedve a megrendelt temékekkel is.

   Farkas Márta
   Dunaújváros

   Öt csillag

   Istvánné Hadházi
   Polgár

   Kiváló.

   Bocsor Ferenc
   Domonyvölgy

   ...

   Szabó Imre
   Herend

   Többször vásároltam, kitűnő termékek, jó árak, könnyű gyors rendelés. Idáig minden rendben volt. Remélem most is így lesz :)))

   Adri
   Maglód

   Remélem minden rendben megérkezik.

   Kuti Imréné
   Budapest

   Gyors volt a megrendelés, a tájékoztatás kielégítő volt és remélem a gyógyulás is az lesz.

   Adonyi Klára
   Szeged

   Kiváló termékek.

   Sarusi Kis János
   Csongrád

   Még nem ismerem az áruházat, de a Web felület jó és áttekinthető!

   Albert Anikó
   Budapest

   ...

   Rudolf adi
   Krisovska lieskova 104
   Kosárba

   Kosárba helyezve

   Betöltés...

   ...
   Hiba

   Sikertelen művelet

   Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.