Barion Pixel
  Ajánló

  Hírlevél feliratkozás
  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  Termékek
   BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
   PARTNEREINK
   WTN E-VITAMIN SPEKTRUM CSEPP

   WTN E-VITAMIN SPEKTRUM CSEPP

   Kiszerelés: 50 ml

   Az E-vitamin egy igen erős antioxidáns, ezáltal képes megvédeni a sejteket a káros szabad gyököktől, a károsodástól. Folyékony formában gyorsabban hasznosul, könnyebben adagolható, mint a kapszula, tabletta vagy krém formájú termékek. Az E-vitamin fokozza az immunrendszer működését, javítja a fizikai erőnlétet, csökkenti a szívbetegségek kockázatát, emellett szabályozza a hormonokat és hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához is. 

   Hűségpont (vásárlás után): 60

   5 990 Ft
   (120 Ft / ml)
   A választott opciók feláraival növelt ár!
   Várható szállítási idő:
   2 munkanap (2024. július 26., péntek)
   A szállítási idő RAKTÁRON lévő termékeknél általában 1-2 munkanap. ELÉRHETŐ státusz esetén akár 2-5 munkanap is lehet.

   További információk a termékről:

   Mi az az E-vitamin?

   Az E-vitamin elsősorban antioxidáns hatásairól ismert, azaz megköti az úgynevezett szabad gyököket, amelyek károsíthatják a sejteket. A tokoferol segít fenntartani a bőr és szem egészséges állapotát, illetve erősíti a test természetes védekezési képességét a betegségekkel és a fertőzésekkel szemben. Ha az E-vitaminról teljességében akarunk beszélni, akkor tudnunk kell, hogy az E-vitamin család 8 tagot számlál – 4 tokoferol (alfa, beta, gamma és delta) és 4 tokotrienol (alfa, beta, gamma és delta) izomert. Ezeknek a biológiai aktivitása különböző.

   A tokotrienolok csoportja kiemelten fontos, mivel sokkal nagyobb biológiai aktivitással bír és az élettani hatása is sokkal erősebb, mint a tokoferolok csoportjának.

   Az E-vitamin további jótékony hatásai

   • Dúsítja a hajat

   • Szabályozza a hormonokat
   • Enyhíti a premenstruációs tüneteket
   • Csökkenti a szívbetegségek kockázatát
   • Enyhítheti a meglévő betegségek tüneteit
   • Pozitívan hat a szem egészségi állapotára
   • Antioxidánsként megvédi a sejteket a szabad gyököktől
   • Javít a fizikai erőnléten, segíti az izmok gyors regenerálódását
   • Az agyműködésre is jótékony hatással van, megelőzhet bizonyos neurológiai betegségeket
   • Segíthet csökkenteni a májban lerakódott zsír mennyiségét gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően 

   Amit fontos tudni a piacon lévő vitaminok és vitaminkészítményekben található E-vitamin formákról

   E-vitamin formaJellemzés
   Dl-alfa-tokoferil-acetát,(dl-alpha-tocopheryl-acetate),Dl-alfa-tokoferil-szukcinát,(dl-alpha-tocopheryl-succinate)A legrosszabb minőségű „E-vitamin” forma. Kőszénkátrány alapon állítják elő. Nagyon olcsó, ezért ez van a legtöbb termékben.
   D-alfa-tokoferil-acetát (d-alpha-tocopheryl-acetate)A természetes alfa-tokoferol zsíroldékony formája. Önmagában szedve nem javasolt.
   E-vitamin (D-alfa-tokoferol)Önmagában használva kiüríti az értékesebb E-vitamin formákat a szervezetből pl. a gamma és delta tokoferolokat. Nem javasolt a használata.
   D-alfa-tokoferil-szukcinát (d-alpha-tocopheryl-succinate)Természetes alfa-tokoferol zsíroldékony formája. Önmagában szedve nem javasolt.
   E-vitamin (alfa-, béta-, gamma-, delta-tokoferolok)Természetes E-vitamin (tokoferol) keverék. Napraforgó-, repce- vagy szójaolajból állítják elő. A három közül a szójaolajból előállított tokoferolok élattani hatása a legkedvezőbb, mivel ez tartalmazza a legtöbb gamma- és delta tokoferolt. Fontos tudni, hogy nem tartalmaz gyulladáskeltő fehérjéket! Minőségben a szójaolajból kivont E-vitamint, a repceolajból kivont hatóanyag követi. A napraforgóolajból kivont E-vitamin képviseli a leggyengébb minőséget. Használatuk javasolt.
   E-vitamin (alfa-, béta-, gamma-, delta-tokotrienolok)Természetes E-vitamin (tokotrienol) keverék. Vöröspálma gyümölcséből szokták kivonni. Nagyon kedvező élettani hatásokkal bírnak. Használatuk kifejezetten javasolt.
   E-vitamin (alfa-, béta-, gamma-, delta-tokoferolok + alfa-, béta-, gamma-, delta-tokotrienolok)A teljes E-vitamin spektrum, amely tartalmazza az összes tokoferolt és tokotrienolt. A legjobb minőséget az ilyen keveréket tartalmazó termékek képviselik.

   Mire érdemes figyelni az E-vitamin tartalmú készítmények vásárlásánál?

   • Érdemes figyelembe venni, hogy ne szintetikus E-vitamint vagy izolált alfal-tokoferolt válasszunk. Lehetőség szerint kerüljük azokat a termékeket, amelyek a Dl-alfa-tokoferil acetátot, Dl-alfa-tokoferolt, D-alfa-tokoferolt, Dl-alfa-tokoferil szukcinátot vagy például Dl-alfa-tokoferol-nikotinátot tartalmaznak. A szintetikus formákat szinte kivétel nélkül kőszénkátrány alapon állítják elő.
   • Ne a feltüntetett koncentráció, NE (nemzetközi egység) vagy NRV% (napi javasolt dózis felnőtteknek) alapján válasszon! Ez az E-vitamin esetében nagyon megtévesztő (bővebben: alfa-tokoferol ekvivalens számítás legördülő menü). A jó minőségért a gamma és a delta tokoferolok koncentrációját nézze!
   • Ha a legjobb minőséget keresi, akkor válasszon olyan terméket, amiben kevert tokoferolok és a kevert tokotrienolok is megtalálhatóak! Itt a legjobb minőséget a szójaolajból kivont tokoferolt tartalmazó termékek jelentik.

   Miben teljesen előremutató a WTN megoldása?

   • Természetes formában tartalmazza mind a 8 tokoferol és tokotrienol molekulát. (A szervezet számára nagyon fontos és hasznos tokotrienolokat táplálkozással jóval nehezebb pótolni, mint a tokoferolokat). A tokotrienol profil az elérhető legjobb (legnagyobb gamma- és delta-tokotrienol koncentráció).
   • Nyelv alá pumpálva a száj nyálkahártyáján keresztül gyorsabban és hatékonyabban hasznosul, mintha kapszula, tabletta vagy akár krém formában pótolnánk az E-vitamint.
   • A WTN által használt tokotrienolokat vöröspálma gyümölcséből állítják elő. A termelési folyamatok 100%-ban fenntartható körülmények között történnek.
   • Az E-vitamin(ok) a termékben egyedülálló módon szezaminnal (szezámmagból) is kiegészültek, ami a szervezetben már elhasználódott E-vitamint regenerálja, azért az antioxidáns hatás elnyújtottá válik.


   Mikor lehet nagy segítség az E-vitamin (amely a tokoferolok mellett, a tokotrienolokat is tartalmazza)?

   • az idegrendszer védelme esetén: egyes tanulmányok kimutatták, hogy a tokotrienolok képesek védeni az idegsejteket a toxinok káros hatásaitól. Kiemelt védelmet nyújthatnak a glutamát káros hatásai ellen. A glutamátot már több vizsgálatban is felelőssé tették, a Parkinson és az Alzheimer kór kialakulásáért.
   • rosszindulatú folyamatoknál: a tokotrienolok segíthetik a programozott sejthalált, mely során a sérült sejteket a szervezet lebontja, így a károsodott sejtek nem növekednek és szaporodnak el.
   • szív- és érrendszert érintő problémáknál: a tokotrienolok segíthetnek az erek meszesedésének megállításában, a meszesedés kialakulásának a lassításában.
   • csontanyagcsere nehézségek esetén: a csontszövet folyamatosan lebomlik és újjáépül, ez egy természetes dinamikus folyamat. Azonban egyes állapotokban, a bomlás sebessége felülmúlja a felépülési szakasz sebességét. A dohányzás, a változókor, az elégtelen tápanyagbevitel, mind kedveznek a csontok lebomlásának. A tokotrienolok aktiválják a csontok felépüléséhez szükséges útvonalakat, így segíthetik a csontok erősségének megtartását, egészségének fenntartását.
   • haj és bőr egészségének támogatásánál: az oxidatív stressz az egyik kiváltója lehet a hajhullásnak. Ennek ellensúlyozására, a tokotrienolokat lehet ajánlani, hiszen jelentősen támogathatják a hajnövekedés folyamatát. Ezt példázza az is, hogy egy vizsgálat során a résztvevőket két csoportra osztották. Az egyik csoport tokotrienolokat tartalmazó étrend-kiegészítőt kapott, míg a másik placebo készítményt. A résztvevők haját négy, majd nyolc hónap elteltével megvizsgálták és azt találták, hogy a tokortienolokat kapó csoport tagjainál jelentősen növekedett a hajszálak számának mennyisége.
   • vércukorpoblémáknál: a vizsgálatok, mely során a tokotrienolok vércukorra kifejtett hatását vizsgálják igen bíztatóak. A kísérletek során az inzulin érzékenyítést is lehetővé tette, egyúttal segítette a sejtek cukorfelvételét, így jobb energiaellátást biztosított.
   • májproblémák fennállásakor: a májat érintő gyulladás igen súlyos állapot és olyan beteségek előfutára lehet, mint pl. a májcirrózis, azaz májzsugor. A tokotrienoloknak jelentős szerepük lehet a májszövetek regenerációjában.

   WTN E-vitamin spektrum csepp

   Összetevők: MCT olaj, kevert tokoferolok, kevert tokotrienolok, tisztított víz, etil-alkohol, szezámmag kivonat, organikus narancshéj olaj.

   Összetevők részletesen

   1. táblázat Aktív komponensek koncentrációja (WTN E-vitamin spektrum csepp).

   Aktív komponens:

   1 adagban (3 pumpányi)

   Alfa-TE*

   NRV%**

   Összes E-vitamin izomer

   230,0 mg

   44,6 mg

   370%

   Tokoferolok

   200,0 mg

   41,0 mg

   341%

   D-alfa-tokoferol

   25,4 mg

   25,4 mg

   212%

   D-béta-tokoferol

   4,4 mg

   2,2 mg

   18%

   D-gamma-tokoferol

   117,4 mg

   11,8 mg

   98%

   D-delta tokoferol

   52,8 mg

   1,6 mg

   13%

   Tokotrienolok

   30,0 mg

   3,6 mg

   29%

   D-alfa-tokotrienol

   11,6 mg

   3,5 mg

   29%

   D-béta-tokotrienol

   1,2 mg

   0,1 mg

   0%

   D-gamma-tokotrienol

   13,5 mg

   0,0 mg

   0%

   D-delta-tokotrienol

   3,7 mg

   0,0 mg

   0%

   Szezamin (szezámmag kivonatból)

   5,0 mg

   -

   -

   * Alfa-tokoferol ekvivalens
   ** Felnőttek számára javasolt napi adag.

   WTN E-vitamin spektrum csepp használati javaslat:

   • Használat előtt felrázandó!
   • Ajánlott mennyiség: napi 3 pumpányi folyadék nyelv alá fújva.
   • Minden esetben határozott mozdulattal kell lenyomni a pumpát!
   • Lehetőség szerint az első főétkezés előtt fél órával, érzékeny emésztőrendszer esetén étkezéssel vagy étkezés után.

   A kategória további termékei:

   Ajánlott termékek:


   4 990 Ft
   (4 990 / db)
   Részletek

   Vásárlói vélemények:

   Kérdések és válaszok:

   Webáruház értékelés

   www.egeszsegaruhaz.hu

   5

   Két napja használom a terméket, eddig kiváló, rendelés gyors.

   Fischer Szilvia
   Szeged

   Nagyon jó

   Zosa Erik
   Matranovak rózsa út 30

   Több alkalommal rendeltem. Gyors, korrekt kiszolgálás. Meg vagyok elégedve a megrendelt temékekkel is.

   Farkas Márta
   Dunaújváros

   Öt csillag

   Istvánné Hadházi
   Polgár

   Kiváló.

   Bocsor Ferenc
   Domonyvölgy

   ...

   Szabó Imre
   Herend

   Többször vásároltam, kitűnő termékek, jó árak, könnyű gyors rendelés. Idáig minden rendben volt. Remélem most is így lesz :)))

   Adri
   Maglód

   Remélem minden rendben megérkezik.

   Kuti Imréné
   Budapest

   Gyors volt a megrendelés, a tájékoztatás kielégítő volt és remélem a gyógyulás is az lesz.

   Adonyi Klára
   Szeged

   Kiváló termékek.

   Sarusi Kis János
   Csongrád

   Még nem ismerem az áruházat, de a Web felület jó és áttekinthető!

   Albert Anikó
   Budapest

   ...

   Rudolf adi
   Krisovska lieskova 104
   Kosárba

   Kosárba helyezve

   Betöltés...

   ...
   Hiba

   Sikertelen művelet

   Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.